Tipy na (nejen) valentýnské rozmazlování

Tipy na (nejen) valentýnské rozmazlování

Nezadržitelně se blíží svátek svatého Valentýna a s ním spojené obdarovávání těch, které milujeme. Vždycky však nemusí jít nutně jen o hmotný dar. Mnohé z nás naopak více potěší nevšední zážitek či romantický večer ve dvou plný rozmazlování. Jestliže pro svého milovaného či milovanou stále nic nemáte, nezoufejte, máme pro vás skvělé rozmazlovací tipy pro zamilované.

Domácí rozmazlovací wellness

Připravte si uklidňující a romantickou koupel ve dvou, a to samozřejmě ve společnosti svíček a dobrého vína. Můžete vyzkoušet i sladkou medovou lázeň - stačí, když v horké vaně rozpustíte tři polévkové lžíce medu a poté už si jen vychutnáváte blahodárnou koupel. Popřípadě můžete vyzkoušet koupel s vonným olejem. Mezi oblíbené patří levandule, ale samozřejmě záleží na vašich preferencích.

Kromě voňavého oleje určitě znáte i šumivé bomby do koupele, které se ve vaně rozpustí, uvolní se omamná vůně a vytvoří se pěna? Tak přesně takové pro svého drahého můžete vyrobit i doma.

Valentýnské bomby do koupele

Na přípravu budete potřebovat následující suroviny: 4 polévkové lžíce jedlé sody, 2 lžíce kyseliny citrónové v prášku, 1 lžíci sušeného mléka, 1 lžíci mořské soli, 2 lžíce olivového oleje, 5 kapek rozmarýnového oleje a 5 kapek bergamotového oleje nebo jiných éterických olejů. Zkrátka použijte to, co vám nejvíce voní.

A nyní k samotnému postupu - jedlou sodu prosejte, přidejte kyselinu citronovou, sušené mléko a rozdrcenou mořskou sůl. V jiné nádobě smíchejte olivový olej s éterickými oleji. Poté obsah obou nádob smíchejte a vytvořte těsto, které musí po zmačknutí držet tvar. Pokud je směs příliš suchá, navlhčete ji vodou či lihem pomocí rozprašovače. Směs poté dejte do libovolné formy. Můžete do směsi přidat i kávová zrna, bylinky či cokoli jiného. Přes noc nechejte bombičky pořádně uschnout. Druhý den už můžete vyzkoušet příjemnou koupel. Koupelové bomby můžete zabalit i do potravinové fólie a uložit na suché místo pro další koupel.

Jak prožít romantický večer mimo domov?

Pokud se vám nechce nic chystat a na romantickou večeři nemáte právě náladu, můžete si zařídit romantický večer ve wellness centru, kde se o vaše blaho postarají jiní. Dnes je na výběr velké množství programů pro dva. Večer tak můžete začít například masáží pro dva. Na výběr máte velké množství druhů, a proto je na vás, zda dáte přednost čokoládové, medové či jiné. Poté se můžete přesunout do finské či parní sauny a celý večer zakončete romantickou koupelí ve vířivce s lahví šampaňského. Co myslíte, nezní to lákavě?

Autor: Kateřina Doul · Publikováno: 14.2.2017 · Přečteno: 8082x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.