Péče o tělo a formování postavy v Olomouci

Péče o tělo a formování postavy v Olomouci

Péče o tělo a formování postavy v Olomouci

Toužíte po krásnějším a zdravějším těle? Rádi byste se zbavili nepříjemného pocitu těžkých nohou? Chcete pomoci s péčí o tělo a formováním postavy? Svěřte se do rukou opravdových specialistů a navštivte nás v novém centru zdraví a krásy Body Factory Olomouc.

Profesionální služby v oblasti péče o tělo a formování postavy

Chcete vyzkoušet kompletní lymfodrenáž, různé druhy pedikúry nebo další relaxační procedury? Neváhejte nás navštívit ve zbrusu novém centru péče o tělo a formování postavy v Olomouci. Vybrat si můžete z řady profesionálních služeb jako BF lifting obličeje a lifting dekoltu, radiofrekvenční lifting, hydrolifting, protiaknozní ošetření nebo bez jehličkovou mezoterapii s osmotickou maskou. Dále nabízíme například mokrou i suchou variantu pedikúry, hojivé zábaly nohou, peeling nebo různá revitalizační ošetření. Zajít k nám ale můžete i na kosmetiku, barvení řas nebo trhání obočí.

Zakládáme si na pokrokových postupech, týmu zkušených odborníků a moderních přístrojích. Disponujeme nejmodernějším vybavením, technologiemi a přístroji jako například Master 12000 se 24 komorami.  Díky tomu se vždy můžete těšit na maximální komfort, pohodlí a znatelné výsledky již po prvním ošetření.

Body Factory Olomouc

Jsme renomovaní profesionálové v oblasti péče o tělo a formování postavy v Olomouci. Rádi se o vás postaráme na nové olomoucké adrese na Komenského 16. Ve zbrusu nové pobočce na vás bude čekat tým odborníků, kteří své práci skutečně rozumí a rádi se vám přizpůsobí. Ať už jde o výběr ošetření, samotné provedení nebo jeho následná opakování.

Více informací o našich službách a jednotlivých cenách najdete na webových stránkách Body Factory Olomouc nebo na stejnojmenné facebookové stránce.

Těšíme se na návštěvu

Tým Body Factory Olomouc

Autor: Body Factory Olomouc · Publikováno: 11.1.2019 · Přečteno: 7065x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.