Zima už mi leze na mozek...

Zima už mi leze na mozek...

Máme tu pátek a je stále zima. Tedy, možná se oteplilo, ale když jsme fotili, bylo chladno... Kdo mě zná, tak ví, že kulichy moc nemusím. Kor takové ty s tou králičí bambulí v kombinaci s velmi elegantní dámou v pouzdových šatech a jehlových podpatkách. Doplněno o kvalitní kabát a drahou kabelku si dáma narazí na hlavu takovou hučku. Ale co se dá dělat. Každá kombinace módy vyvolává otázky k diskuzi, protože má každý z nás jiné chápání stylu, módy i barev. No a tak to prostě je... :)

Nějak jsem se ovšem zamilovala do celé této kombinace. Kabát už znáte. Je to ten fešák z F&F a už jsme ho fotili, avšak trochu jinak. Tohle je více "street", jak by řekla Janička a Dalibor. Ale jasně, prostě moje podání...

Taky jsem dostala od nich vynadáno, že píšu dlouhé texty. Tak se ptám (pokud vám to bude stát vůbec za čas komentovat pod článkem), mám se vykecávat jako mám většinou zvykem, nebo se mám držet zpátky? :)

Jinak vše co vidíte jsou moje aktuálně zamilovnaé kousky. Brýle Boddych jsou z obchůdku vám určitě již známého NO RUSH. Nepamatuju si to přesně, ale myslím, že tvar vám návrhář udělá znovu, ale barevnou kombinaci nikoliv. Což je super ! Mám jedinečný brýle. A v optice, kam si je chodím nechat zasklít (ano, nosím všechny dioptrické), na mě vždy koukají jakože co jsem to zase přinesla za úlet. 

Kalhoty mám už asi dva roky, jsou pogumované a musím uznat, že se na ně ptá mnoho lidí :))) Kdo by to byl řekl do konzervativního čecha/češky? :) mám z toho radost.

Jooo a vidíte poslední věc... Když jsme s Janičkou fotily, tak se na mě moc hezky usmívala jedna maminka s kočárkem co jela kolem. Asi by mě to normálně nenapadlo, ale začíná se stávat, že na mě někdo kouká a kouká a pak slyším špitání: "Je to ona?" :))) takže kdyby mě ta paní/slečna jakože poznala, tak jí prostřednictvím článku zdravím a díky za úsměvy :)

Mějte fajn den, vaše barevná Janča

 

 

 

Autor: love-fashion.cz · Publikováno: 20.2.2015 · Přečteno: 1114x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.