Týden ve znamení české módy

Týden ve znamení české módy

Vesta-Kateřina Geislerová/ Náhrdelník- HM( NEW)/ Boty- Adidas/ Kabelka-DOCA / Prsteny- HM

 

 

Musím říct že jsem si užila každou přehlídku a pokaždé jsem byla překvapena, prostě zlaté české ručičky. 

Když bych měla napsat která přehlídka se mi líbila nejvíc, pak jmenovitě, Jakub Polanka, Lukáš Macháček, Kateřina Geislerová, Laformela, Chatty, Denisa Nová, Pavel Brejcha.....a mohla bych psát dál a dál, prostě u každého se mi zamlouvalo něco jiného:-))) 

Díky Fashion Weeku jsem potkala spoustu přátel a nové poznala. Vždyť když se sejde tolik milovníků módy na jednom místě, nejde to ani jinak. Seznamíte se prostě na každém kroku, klidně i při čekání na toaletu:-)))

Díky Olympus PEN, jsem se já a Natálka ( www.thenattiness.com) cítila jako princezna, tedy přesněji díky paní Jane S. která byla po celou dobu moc příjemná a pokaždé se snažila najít pro nás ty nejlepší místa, kde pro Vás nafotíme krásné fotky. Takže Janičko velké díky a máš můj obdiv, zachovat si chladnou hlavu, při takové spoustě lidí a stále se usmívat, musí být zátěž:-*  

A nyní k outfitu, protože se jednalo o přehlídky českých designérů, snažila jsem se vyhrabat ze skříně to oblečení, které má české jméno na štítku. Pár kousků už mám, takže můj výběr byl jednoduchý:-)) 

Tuhle vestu mám z loňské kolekce od Kateřiny Geislerové, začíná podzim, takže ji budu nyní nosit častěji, obula jsem si boty Adidas Originals. Protože 10 přehlídek být na jehlách, to bych nezvládla.  

Docela je mi líto že ten maraton končí ale zase se můžu těšit na jaro:-) 

PS: A co vy??? kdo jste byl??? A kdo se Vám líbí nejvíc??  

Mějte nádherný začátek týdne :-* 

Vaše, Jana

 

 

 

 

Autor: love-fashion.cz · Publikováno: 8.9.2015 · Přečteno: 797x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.