Rejuvenace či omlazení pleti a její metody

Rejuvenace či omlazení pleti a její metody

Fotorejuvenace

Jde o souhrnný název pro několik postupů. Cílem všech je tepelné ovlivnění kolagenu v kůži.

V mém salonu používám tyto metody.

IPL – Intense Pulsed Light.

Ošetření spočívá v zahřátí škáry nízkými dávkami světelné energie, což vede k povzbuzení buněk, které produkují kolagenní vlákna.Pleť je tak „probuzena“,tvoří se nový kolagen,vyhlazují se drobné vrásky a pleť se vypíná. Světelná energie i řeší problémy žilek v obličeji, pigmentových skvrn.Fotorejuvenace tedy umožňuje nejen odstranění vrásek, ale sjednocuje plet a zjemňuje rozšířené pory.

Mezoterapie

Používá se k omlazení pokožky obličeje , krku a dekoltu.Zvyšuje cirkulaci krve a lymfy, zlepšuje regeneraci pokožky.Podporuje tvorbu kolagenu a nových buněk.

U mě v salonu používám novou metodu tak zvanou virtuální mezoterapii.Je to novinka v této technice.S použitím speciálně tkaných elektrických rukavic provádím masáž obličeje, krku a dekoltu.Masáž vyhlazuje pokožku, omlazuje a nejvýrazněji se efekt projeví v okolí očí.Proces je zcela bezbolestný.Jedná se o příjemné hlazení a relaxaci.Pokožka po ošetření je mírně narůžovělá.Výhodou této terapie je neporušená pleť bez vpichů a drobných poranění, kterým se při klasické mezoterapii nevyhneme.

Další metoda omlazení je Mikrodermabraze

Jedná se o mechanické broušení kůže a následné vakuové odsátí drobných částic. Dříve se používaly korundové krystaly, já používám broušení diamantem.Podle potřeby si vybírám hrubost nástavce. Výhodou oproti korundové mikrodermobrazi je, že po ošetření mohu hned použít IPl světlo, klient i já jsme ušetřeni dýchání a manipulací korundových krystalků.Jedná se o naprosto nebolestivé ošetření . Efekt ošetření je okamžitý. Pleť je sjednocená a dokonale hladká. Nejsou žádné otoky, zarudnutí. Pleť je narůžovělá. Po tomto ošetření používám často biostimulační laser s kolagenovou maskou. Pleť je vypnutá a svítí. Popřípadě použiji IPL a provedu rejuvenaci či odstranění pigmentových skvrn je to podle přání zákazníka. Metoda mikrodemabraze je výborná při ošetření aknozní pleti s kombinací biostimulačního laseru a gelové laserové masky.

Biostimulační laser

Dle mého názoru v medicině ještě nedoceněná metoda ozdravného procesu.Mé zkušenosti z kožního oddělení jsou takové, že se veškeré nežádoucí projevy na kůži lepšily.Nechci říci, že biostimulační laser vylečí kožní neduhy,to neumí. Nastartuje buňky k množení a regeneraci. Léčba se urychlí. Výborné zkušenosti mám s popáleninami, bércovými vředy, pásovými opary, dermatitidou, akne, jizvy a hojení jizev, vylepšení vzhledu koloidních jizev s kombinací vepřového sádla a masáže.V ústech, je hojení tak rychlé, že i po několika hodinách byly vidět výsledky u aftů, hojení ran po resekci zubů, zánětlivé procesy v ústech. Setkala jsem se mnohokrát  s naprostým odmítnutím pomocné léčby laserem, kdy lékař nedoporučil biostimulační laser , ale biolampu,…. ta je prý výborná….je to podobné doporučení jako nejezděte mercedesem, trabant je lepší…./trabante promiň/ Já jsem to nemohla pochopit  proč lékař ze známé pražské nemocnice řekne takový nekompetentní závěr u pacienta, který má rok otevřenou nohu a veliké bolesti.Pro některé lékaře je to „jen“ světlo .

Rozepsala jsem se hodně o biostimulačním laseru, protože ho při kosmetickém ošetření  velmi používám..Téměř každě ošetření končím biostimulací pleti , nebo jiným potřebným programem.

Co na závěr: Omlazení…..je možné, vylepšit plet a vyhladit vrásky je také možné. Důležité je netrápit se tím,být mladý uvnitř a mít se rád, dělat si radosti a svému okolí, smát se a radovat se z každého dne.

 Netrápit se nad vráskami, některé jsou i krásné. Mějte se krásně těšíme se na Vás Martina janoušová - Kosmetické studio Contour

Autor: Kosmetické studio Contour · Publikováno: 14.11.2016 · Přečteno: 1053x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.