NEW HAIR, new love

NEW HAIR, new love

Asi začnu od začátku.

Už dloooouho chci něco s vlasama. Něco barevnýho, divokýho. Ohromně se mi líbí taková ta popelavá a lila, ale hodit to na mě, tak vypadam jak špatně odbarevená cikánka. Mam to prostě v krvi a neudělam nic... Vypadám blbě ve světlých barvách. Když jsem si zkoušela pár aplikací a poslala fotky s mojí světlou kšticí Janičce, vyprskla smíchy, že tohle jako fakt nefunguje... 

No a tak jsem hledala, kdo a kde. A kamarádka mi říká, hele já znám Martinu Gavriely a ta dělá vlasy.

Jsem sice PRista s papírem, ale to neznamená, že sleduju jakýkoliv tisk... To jméno samozřejmě znám a tak nějak jsem váhala, ale nakonec jsem se nechala ukecat.

Co vám budu nalhávat, mám o svoje vlasy extrémní strach. Jsem blázen jakmile mi do toho střihne někdo koho neznám... ALE. Všechny moje šikovný kadeřnice jsou prostě někde pryč. Do teď se divím, že bez jakéholiv doporučení jsem se nechala zpracovat, ať to jakože "zkusím".

Noc předtím bylo peklo.

Ehhh, vzbudila jsem se v noční můrou, že mám fleky na vlasech a vypadaný vlasy. Úplně kola plešatý. Takže jsem nespala už od dvou hodin. Ale hrdě jsem nechtěla říct ne a nechtěla jsem to zrušit. No a do toho mi přišla sms, že jim odřekla zákaznice a jestli bych nemohla ještě dřív. Sakra, takže rychle sprcha a nějak to vymyslim. Večer jdeme na jednu akci a proč nebýt učesaná od kadeřníka. Ten pocit "čerstvých vlasů" miluju (ač ho znám maximálně jednou za dva až tři roky, kdy uznám, že musím). Namaluju se tam, stejně chci barevný ombre. A zahuštění a prodloužení jsem nikdy neměla. Sakra mam trému, ale vlastně adrenalin pracuje a těšim se. Ale bojim se výsledku. Když to dopadne blbě, bude to reálná a opravdová katastrofa. Vidina stříhání mě totiž děsí víc, než že se moje děťátko nenaučí letos na nočník... (jsem strašná matka a možná proto taky Kikinka neříká "mami") :))) 

Takže jsem dojela. Poprvé jsem použila navigaci v mobilu. Divím se, protože se považuju jinak za chytrou, ale pokud něčemu absolutně nerozumím, je to technika. Tady jsem překvapivě zmáčkla jedno tlačítko a přejela jsem všemožný pražský kolony za 45minut a dostala se na místo určení.

S kadeřnicí Luckou (apropó je to taky blogerka a dělá makeup videa a teda moc pěkný) jsme se dohodly. Nebyla ze mě nadšená. Ono na ombre se musí tmavý vlasy odbarvit. Prostě stáhnout a je risk, zda by mi to chytlo nebo ne. Pak ale kecáme, probíráme blogy a hadry a šminky a děti. A atmosféra je super. Do toho tam chodí nějakej David...celou dobu a já jak jsem blbeček a nikde nic nečtu a neposlouchám rádio a jen žiju v pohádkách Mašinky Tomáše a Bořka Stavitele (vítejte v mojí realitě), tak jméno David Deyl mi vážně nic neříká :))) Veliká legrace, že je to zpěvák a Janička ho miluje... proklela mě do několika pokolení a jakto, že s ním nemám prej fotku? :D Sorry Jani...

Takže tolik i vtipná část dne.

Jinak nakonec já mám vlasy zahuštěné. Mám několik pramenů barvených tou fialovou a několik hnědých v mém odstínu. Ať vám nelžu jak jsou dlouhý...sakra to nevim už :D A měřit to asi nebudu, snad mě za to neukamenujete :D

Ale tak jak jsem se toho moc bála a měla jsem strach, je to naprosto super a upřímně jsem tak moc nadšená, že si tajně říkám ať se mi ta fialka moc nevymeje. Neříkám to o sobě nějak často, ale sakra ty vlasy...sama sobě si připadám strašně jako "kost". Jako fakt... A to si myslim, že je taky hodně důležitý. Protože jdete ke kadeřníkovi s tím, že chcete být krásnější. Pro okolí, ale hlavně se chcete líbit sama sobě. Nemám pravdu? :)

Jinak protože se mě už několik lidí ptalo na ceny, tak já jsem to měla za necelých 8tisíc včetně barvy a zahuštění. Nevím a nemám zkušenost, ale každý mi potvrdil, že to je super cena... Ono totiž najednou moje okolí ví všechno o prodloužených vlasech. Tomu řikám kámošky, dřív mi to říct nemohly :)

Jinak to má vydržet cca tři měsíce. Uvidíme jak rychle mi to poroste :) Taková věc je hodně individuální. Když vám rostou vlasy rychleji, pujdete na to dřív, ale slyšela jsem případy, kdy to vydrželo i déle. No určitě dám echo co a jak. A sranda, že když mě viděla Janička, zahlásila, že v létě na Mácháč musí mít nutně dlouhou blond hřívu :D:D:D Sranda jak se doplňujeme. Tak schválně, jestli Janička pujde taky :)))

Jinak jsem Martinu Gavriely označovala na FB u nás, ale TADY to máte a koukněte. Upřímně toho punku jsem se šíleně bála, ale sakra...ona ty vlasy fakt umí. Jakože fakt umí :) 

Takže až budete vědět, že někdo k ní chce jít a nemá na ní žádnou recenzi, tak mu ukažte tenhle článek. Zbavte ho předsudků ze známého jména a s klidnou hlavou řekněte: "Hele, ona ta Gavriely opravdu umí, tam jdi." :)

Kdybyste měly nějaké otázky ještě na vlasy, tak se klíďo ptejte v komentářích. 

Nebo....kdybyste chtěly (co já vím, zeptat se přímo Martiny a nebo být její stalker-to byl vtípek), tak tady máte přímo telefon a email. Ať to pak nepíšu všude možně :)

775 656 265prodluzovani.gavriely@gmail.com

Krásnou neděli, vaše barevná Janča s barevnou hlavou :)))

Jupíííííí :))))

 

 

 

Autor: love-fashion.cz · Publikováno: 25.6.2015 · Přečteno: 1303x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.