Náš vývojový tým nespí. Přinášíme nové funkce na našem webu.

Náš vývojový tým nespí. Přinášíme nové funkce na našem webu.

Ač se to občas může zdát jednoduché, za naším webem stojí hodiny práce celého vývojového týmu. Neustále se snažíme pro vás web vylepšovat a upravovat tak, aby byl co nejvíce užitečný a zároveň přehledný.

Dávno už víme, že pouhý katalog salonů krásy naším uživatelům nestačí. Je potřeba neustále posouvat potenciál našeho projektu dopředu a nyní nadešel čas vám představit dvě nové funkce, které na našem webu můžete najít již nyní.

Slevy

Jistě znáte řadu slevových portálů, kde si můžete zakoupit třeba exotický zájezd za zajímavou cenu, či můžete levně pozvat na večeři svého partnera, nebo koupit ve slevě značkový svetřík. Ano, slevy hýbou světem a proto jsme se i my rozhodli tuto funkci na náš web implementovat. Nebudeme vám však nabízet oblečení, či zájezdy, specializujeme se pouze na služby ze světa krásy. U nás si můžete objednat slevový voucher na nové gelové nehty, barvení vašich kadeří, či hýčkání v masérském saloně. Zkrátka vše, co vám salony z naší databáze nabídnou. Stačí navštívit stránku Slevy a vybrat si tu svou.

Pokud jste sami majitelem salonu krásy, který by se rád zviditelnil, tak umístění slevy na náš web je skvělá volba, která vás nic nestojí. Vy sami si určíte na jakou službu chcete slevu vystavit, sami si zvolíte výši slevy a dobu platnosti. Nechceme po vás žádné provize z objednaných ani z uskutečněných slev, vše vám nyní nabízíme zdarma. Stačí se tedy pouze zaregistrovat, či přihlásit a přidat slevu ve správě vašeho salonu, v záložce “Slevy”. Vytvářejte si slevové kupóny podle vašich představ a buďte vaším potenciálním zákazníkům více na očích. Je to jednoduché.

Propagační články

Pokud čtete tento článek, určitě jste zaznamenali, že projekt Najdisalon.cz pravidelně aktualizuje svůj vlastní blog. V našem blogu se můžete dočíst vše o kosmetice, lifestylu, módě a všem, co souvisí se světem krásy.

Chcete aby se naší čtenáři dozvěděli také něco o vašem podnikání? Provozujete nějakou zajímavou službu, kterou byste chtěli více profláknout? Nebo máte nějaké pěkné fotky vašich prací? Pak se přihlašte, či zaregistrujte do svého účtu na Najdisalon.cz. Pak ve správě svého salonu, v záložce blog, můžete napsat článek, který chcete zveřejnit. Před zveřejněním váš článek zkontrolujeme, případně upravíme a pak ukážeme našemu publiku. Tak už víte, o čem bude váš první článek? :-)

Pokud budete mít s přidáním slevy, či PR článku jakýkoli problém, můžete se samozřejmě obrátit na naší zákaznickou podporu na e-mail info@najdisalon.cz.

Tak tohle je ve zkratce představení naších dvou nových funkcí. Zda se vám to málo? Nám taky :) Berte to jako malou ochutnávku, něco se chystá a vy se to brzy dozvíte.

Vyzkoušet nové funkce

Hezký den přeje tým Najdisalon.cz

Autor: Tým Najdisalon.cz · Publikováno: 10.8.2016 · Přečteno: 1120x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.