Jaké máme zkušenosti s micelární vodou Bioderma Sensibio H2O?

Jaké máme zkušenosti s micelární vodou Bioderma Sensibio H2O?

Micelární vody jsou v posledních letech velice oblíbenou součástí denního čištění pleti. Jsou vážně ale tak účinné, jak se všude dočteme? V dnešním článku jsme se zaměřili na konkrétní výrobek, a to micelární vodu Bioderma Sensibio H2O.

Čistá a hydratovaná pleť

Pokud čekáte, že přijdete domů a sáhnete po této micelární vodě, která vás dokonale zbaví make upu i voděodolné řasenky, tak na to zapomeňte. Micelární voda je velice účinná, ovšem až takové zázraky bohužel nedokáže. Díky svému složení zvládne micelární voda na sebe navázat vše, co na pleť nepatří, ať už se jedná o voděodolný make up, denní krém či nečistoty, které se během dne na pleti usadily. S řasenkou si rovněž poradí, ne však vždy, a to zvláště v případě, kdy používáte voděodolnou řasenku, na kterou je zpravidla zapotřebí k tomu určený odličovač očí.

Vhodná i pro citlivou pleť

Výhodou micelární vody Bioderma Sensibio H2O je, že neobsahuje žádné parabeny ani parfémy, díky čemuž je vhodná i pro velmi citlivou pleť. V jejím složení jsou zároveň i látky, které chrání pokožku a zmírňují podráždění či začervenání pleti a navíc pleť hydratují. A protože se nemusí již oplachovat, zanechává na pleti ochranný film. Pozitivní stránkou rovněž je, že se může používat i v okolí očí či na očních víčkách, neboť je nedráždí. Na rozdíl od jiných druhů micelárních vod nezanechává mastný film či lepivý povrch.

Praktické balení

Většina z nás ocení možnost pořízení micelární vody ve větším balení, které vydrží poměrně dlouhou dobu, a to při dennodenním používání ráno i večer. V případě micelární vody Bioderma Sensibio H2O totiž stačí velmi malé množství a pleť je krásně čistá, svěží a rozzářená, a to jak při krátkodobém, tak dlouhodobém používání.

Jednoduché použití

A jak micelární vodu Bioderma Sensibio H2O používat? Ideální je mít po ruce kvalitní odličovací tampony, na které naneseme micelární vodu v dostatečném množství. Postup opakujeme, dokud na tamponech již nezůstávají žádné nečistoty z pleti. Po aplikaci micelární vody nemusíme pleť již oplachovat, zapotřebí je však ji jemně vysušit jemným ručníkem, vatovým tamponem nebo ubrouskem.

Autor: Kateřina Doul · Publikováno: 15.3.2017 · Přečteno: 2204x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.