Jak vypadat stylově ve fitku?

Jak vypadat stylově ve fitku?

Dostaly jsme článek na zadané téma. Super, jasně, že psaní nám nedělá problém. Ale je to o něčem jiném, když píšete vlastně na zakázku :) 

Výsledek brzy ukážeme i v angličtině, ale dnes se můžete pokochat dokonce několika outfity. Takže možná i tak splním Světlaně konečně její tajný přání o více outfitech? :))) 

Asi by se hodilo i na začátek poděkovat pražskému showroomu Adidas. Je to nějaká doba, kdy jsem se v práci zakecala s moc fajn lidma (jak to u mě bejvá vždy moc mluvím) a dostaly jsme se až sem. Janičky maminka říká: "Náhody neexistujou."... :)))

No, já nejsem rozený sportovec (ač jsem dělala v mládí sportů dost a to i závodně), ale při pohledu na barevný showroom jsem si nechápavě řekla: "Sakra proč já nechodím cvičit? A proč nechodím vůbec do obchodu Adidas???" Krásný věci opravdu... S Janičkou jsme obě byly překvapené a vlastně jsme vybíraly a vybíraly a zjistily, že těch outfitů máme vlastně daleko víc, než jsme si původně myslely :))) Když ono se tomu ale vážně nedalo odolat, takže vlastně vám tak přinášíme i více inspirace :) 

Něco maličko vám tedy řeknu k Adidasu. Vše co uvidíte na fotkách, jsou aktuální kolekce. Tudíž to můžete sehnat.

No a my jsme kombinovaly a vybírali ze čtyř řad Adidasu. Adidas Originals, Adidas Neo, Stellasport a Stella McCartney for Adidas. Každá kolekce má něco do sebe. Ať už ty od dcery slavného Beatle Paula, nebo ty, které vznikají ve spolupráci s celebritkama. Ano to je Adidas Originals a aktuálně frčí Rita Ora. Vím, že existuje, ale přiznám, že ta holka jde hudebně mimo mě...no ale ty hadry??? Tak to je láska a nejen na první pohled... Jsem totiž strašně nalomená a nikdy jsem nepřemýšlela nad koupí teplákovky jako teď...ale jak uvidíte, budu mít na sobě dvě. No takže mi aspoň hlasováním pomozte kterou :))) Ta první z titulní fotky, nebo ta uplně poslední? No a nezapomeňte, že k tomu mám i Superstary. Pro ty co neví, to je nejznámější model tenisek, který teď slaví narozeniny a to i za pomocí Pharrela Williamse :) 

Přeju vám příjemné počteníčko, ale hlavně pokoukáníčko... 

Snad jsme vás inspirovaly. Joooo a kdyby jste si náhodou mysleli, že Adidas je drahý, tak mě ceny některých kousků celkem mile překvapily. No a proto se vyplatí jejich koupě...to propocený bavlněný triko po dědovi zahoďte do koše a zapomeňte na černou, protože stylově to jde i s potem na čele :) 

Krásný den, vaše barevná Džejn 

Díky fitnescentru VAGON na Národní třídě a fotografovi Alan Homolka 

Ps: Tentokrát pro vás máme z focení i krátké video:-) Najdete ho TADY 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tags-fitko, vagon, narodnitrida, adidasoriginal,modnitrendydofitka, ootd, blogger, blog, alanhomolka, janaschwarz, janebond,

Autor: love-fashion.cz · Publikováno: 28.4.2015 · Přečteno: 1197x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.