Jak jsem do toho praštil...

Jak jsem do toho praštil...

Ráno vyjíždím směr Praha, kde mě čeká jeden sympatický pán... a vede mě do místnosti, kde to všechno proběhne. Otevře mi dveře a uvnitř spatřím partičku 7 lidí, kteří se budou o vše dokonale starat. Musím říct partička skvělých lidí, a ještě k tomu moooc šikovných. Co víc si přát? 

No... dnes je to poprvé, tak jsem hrozně nervózní, abych vše zvládnul a byli jsme do konce života šťastní. Ufff. Po chvíli má nervozita stoupá. Bortí se to. Náš pejsek rozbíjí svatební zrcadlo, nezbedné dítě našeho fotografa rozbíjí lahve s limonádou a ulepená je celá podlaha. Bože, vše je špatně, nic nestíháme, ve 12 to mělo začít a už jsou 2 hodiny a svědci netrpělivě čekají... Nakonec jsem si neuvědomil, že jsem vám nepředstavil tým. Hlavní organizátorka svatby byla Bára Severin. Malá, šikovná, s dobrým okem. Její manžel David Severin je hlavní fotograf a podle fotek vidíte, že dost dobrý. Moje nevěsta Veronika Hendrychová, šikovná grafička, křehká dívka, ale když ji začne zlobit její pes, začne se jí bát i budoucí manžel. 

O nevěstu s ženichem (se mnou) se postarala šikovná vizážistka Linda Chumdelová. Nevěstě krásný retro účes vytvořil kadeřník Luca Lauko z Přažského salonu Heroes. Fotograf Ilja Mašlík tu dnes byl, aby zdokumentoval, co se dělo při přípravách samotného focení. Už kdyz jsem na jeho nohách viděl úchvatný tenisky New Balance, věděl jsem, že to budou stylové backstage, ale o tom až v dalším článku. A abych nezapomněl na Barču Hájkovou, která nám připravila úžasné svatební pohoštění v podobě mufinů Red Velvet. Ještě bych zapomněl na velké narušitele svatby, jako nevěstin pejsek Mikey (rozbité zrcadlo), fotografuv pejsek Jack (štěkač v hlavní roli), no a neposedný Kristián, který byl opravdu úžasný. 

 Abych to vše hezky shrnul. Jednoho dne se mi ozvala Bára Severin, že má pro mě focení editoriálu svatby v pin-up stylu a zda-li bych do toho šel jako ženich? Rozzářili se mi oči a praštil jsem do toho. Za příležitost moc děkuju. Společně jsme vybrali retro oblečení a myslím si, že svatba byla co se týče svatební výzdoby, tak i lidsky naprosto úžasná. Fotky jsou povedené. 

 

Když se blížíme ke konci focení, najednou Bára vykřikne: „Hoďte po nich rýži!“. Řeknu Vám, házení rýže je dobrá zábava pro svatebčany, pro ženicha s nevěstou tak trochu boj o “přežití”. Hlavně včas zavřít oči! David (fotograf) nebyl stále s výsledkem spokojený a chtěl po nás tuto scénu několikrát za sebou opakovat. :)). Asi nemusím říkat, že rýži jsem dovezl až do Brna a měl jsem ji opravdu všude. 

Tak tedy... Sláva nevěstě a ženichovi, ale hlavně lidem, kteří se na svatbě podíleli. Nemělo to chybu. A pokud budete mít zájem o dobré foto v pin-up stylu (blíží se svátek zamilovaných), tak rozhodně neváhejte oslovit Báru Severin.

 

Nevěsta: šaty - Jane Bond Special

Ženich: košile - H&M/ kalhoty - Bershka/ kšandy - zapůjčil fotograf / obuv - Converse/ ponožky - H&M/ klobouk - Bershka

Autor: love-fashion.cz · Publikováno: 11.2.2015 · Přečteno: 2988x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.