J’ adore - parfém pro sebevědomé a smyslné ženy

J’ adore - parfém pro sebevědomé a smyslné ženy

Málokterou vůni lze označit za ikonickou tak, jako je tomu v případě parfému J’adore z francouzského módního domu Dior. A protože se letošní rok dočká tento parfém plnoletosti, neboť slaví krásných 18 let, podíváme se na něj detailněji.

Legendární parfém

Parfém J’adore má na svědomí francouzská parfumérka Calice Becker, která spolupracovala mimo jiné na vytvoření parfémů pro světové značky, jako je Balmain, Calvin Klein, Donna Karan a další. Ačkoli někteří kritici tvrdí, že současné složené parfému má s původním jen pramálo společného, v jeho popularitě to nehraje žádnou roli. Jen v České republice se tato vůně drží v žebříčku deseti nejoblíbenějších parfémů. Nezaostává ovšem ani ve světovém měřítku, kde patří k nejprodávanějším.

Ženskost na prvním místě

Když se na parfém podíváme z estetického hlediska, jemný design oblého flakonu s výrazným víčkem působí elegantním a luxusním dojmem. Co se ale skrývá uvnitř flakonu? Nečekejte žádnou lehkou letní vůní plnou svěžích tónů. Parfém J’adore je středně těžkou květinovou vůní. Výrazná a přitom svým způsobem nenápadná vůně je synonymem ženskosti a smyslnosti. Oceníte ji jak při běžném denním používání, tak během noci, kdy se ní stává silná ženská zbraň. Parfém J’adore sluší mladým slečnám i dospělým ženám, které se nebojí ukázat svou ženskost a okouzlit své okolí. Na druhou stranu není vhodný pro ženy, které dávají přednost spíše lehčím vůním.

Rafinované složení

První, co ucítíte, je hlava, kde se snoubí vůně mandarinky, listů břečťanů a květů tropické michélie. Jakmile tyto voňavé tóny odezní, přichází na řadu srdce, které tvoří jasmín Folback, damašská švestka, fialka, kandovaná orchidej a růže Breathless. Celkový dojem ovšem dotváří základ v podobě amarantového dřeva, ostružiny a pižma. Parfém J’adore je vytvořen tak, aby se jednotlivé fáze dokonale prolínaly a rozvíjely.

Výhodou parfému J’adore je, že je možné jej pořídit hned v několika různých velikostech, a to od nejmenší 30 ml, přes oblíbené 50 ml a 100 ml flakony až po nepříliš obvyklou 150 ml variantu.

Autor: Kateřina Doul · Publikováno: 15.5.2017 · Přečteno: 3303x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.