Držte krok s Kardashians

Držte krok s Kardashians

Musím říct, že i můj manžel ví o koho se jedná, když vyslovím toto příjmení. A to není zrovna fanoušek reality show, celebrit a bulvárních osob. Příjmení Kardashian je prostě značka co prodává. No a v US už se natáčí desátá sezóna oblíbené reality show a této povedené rodince. A ač já podobné věci nijak zvlášť nesleduji, přiznám se, že bych ráda byla občas za šmíráka a koukla se, copak asi tahle "průměrná rodinka" dělá :))) U nás můžete sledovat na kanálu E!


Kim Kardashian
je jasně známé a asi i celosvětové jméno.

Když jsem před lety byla za kamarádkou v San Franciscu, slyšela jsem poprvé z tamního tisku tohle zvučné příjmnení (párkrát už jsem viděla ten obličej) a tak se ptám. "Hele Ivanko a kdo to ta Kim vlastně je? Viděla jsem už i nějaký její fotky na přehlídkách a nějak nevím co ta holka dělá a co vlastně umí? Proč tam je?" Moje naivní otázka byla zodpovězena velmi jednoduše:"Víš ona tu chodila s jednou celebritou a pak na veřejnost "unikla" jejich nahrávka erotických hrátek." Ne, že bych tu holku chtěla odsuzovat, ale moje lehké zklamání, když jsem tu krásnou ženu viděla v prvních řadách tu a tamhle a pak s návrhářema... sakra, že bysme ten blog měly dělat jinak? :)))))

Ale ženská, která si ( v době kdy nám kultura nutí kult hubenosti ) udělá kariéru na svém mega zadku, zaslouží celkem dost obdiv. Aspoň teda ode mě určitě. Inteligenční kvocient jí a jejího manžela si občas teda připadá na úrovni "WTF", ale oni dva to umí. No uznejte, že dát jméno dceři "Severozápad" vás v prvním momentu lehce překvapí. O to víc mě jako mámu od dítěte celkem šokuje, že dcerénka už od mala chodí na Fashion Week do první řady. V koženym oblečku a taky nosí norka... Řikám si zavolejte tu partičku z Norska n obhlídku, ale což, to že tohle všechno nechápu, neznamená, že je to nutně špatně :)

A o to víc mě vlastně láká tu show vidět :)))

Reality show Kardashians ale není jenom o Kim. Ta je ovšem asi nejvíce vidět...

V show vystupují hlavně Kendall, Khloe, Kim, Kourtney, Kris a Kylie. Ano. Všichni jsou od K :))) 

Kris Jenner je máma a manažer Kim v jedné osobě.

Syna má s bývalým manželem Robertem Kardashianem, který byl právníkem O.J. Simpsona (vzpomínáte si na tento "případ století"? jak je nazýván v US) a ten je zase kmotrem Kim... Mladší dcery má s druhým manželem jménem bruce Jenner, který byl dokone olympijským vítězem v desetiboji. Aktuálně jsou odloučení a řeší rozvod. Bruce však všem dětem pomáhá v kariéře. Apropo, mamce bude 60... Tož nevypadá vůbec špatně :)))

Kourtney je televizní osobnost a modelka.

Se ségrama Kim a Khloe se věnuje módě a otevřely butik jménem D-A-S-H v LA, NYC, Miami a Hamptons. Kourtney má tři děti a její první porod byl dokonce zprostředkován všem divákům prostřednictvím show. No, intimnější už to asi být nemůže :) 

Khloe je televizní osobnost.

A pokud jste koukali na X Faktor jako já (jasně, že ten co byl v US), tak tam moderovala. Nutno podotknout, že je dobrá, na to, že rok předtím měla dost těžkou bouračku a poměrně problémy s mozkem a pamětí. Šikovná holka. Byla vdaná za basketbalistu jménem Lamar Odom od roku 2009 do roku 2013. Spolu se zbytkem sester mají i jiné reality show jako "Kourtney a Khloe dobývají Miami", Kourtney a Khloe dobývají Hamptons". 

Rob je televizní osobnost, model a podnikatel. Byl například v "Dancing with the Stars", kde se umístil dokonce druhý. Jeho přítelkyně byly kupříkladu herečka Adrienne Bailon, nebo Rita Ora, kterou u nás už asi spíše budete znát. Rob navrhuje vlastní koleci ponožek a se Scottem Disickem také pánské oblečení pro Kadrashian Kollection, která se prodává v americkém řetězci Sears. 

Kendall Jenner je především modelkou.

Začínala v reklamách, ale v roce 2014 přišel zlom a předváděla na Fashion Weeku v NYC, Miláně, Paříži.Modelovala pro značku Forever 21 a stala se tváří jejich Twist kolekce, která šla do prodeje v lednu 2010. Také modelovala pro Luca Couture v roce 2010. Stala se i tváří pro Nordstrom. Byla v květnovém vydání časopisu Teen Vogue v roce 2010 a objevila se v březnovém vydání Paper taktéž v roce 2010 a byla nazváná jedna z The Beautiful People (Krásní lidé) společně se svou setrou Kylie. 

Kylie Jenner je nejmladší článek rodiny (nepočítám-li malou North West, neboli Severu Západovou jak by řekli češi) :)))

Začala předvádět pro řetězec Sears. Pak také pro Avril Lavigne na NYFW. No a oficiální předstvení kolekce Hello Kitty pro Forever 21.

Takže co vy na tuhle rodinku? Osobně od dob Kelly Family moc velkých a upřímně tolik viditelných rodin, které si udělají z vlastního jména značku opravdu neznám.

Ať se dostala do popředí a podvědomí jakkoliv a čímkoliv, tak nejtěžší je z toho se nezbláznit a udržet se tam, kde jsou. To jim očividně jde velmi dobře a nijak zvlášť si nemyslím, že by jejich hvězdy měly padat.

Nezapomenťe, že u nás se tahle sranda (kromě toho že E! toho nabízí mnohem více) dá sledovat na kanálu E!. Ten je dostupný přes O2, více nevím a tajně ukecávám manžela, ať to nějak zařídíme :)))

Autor: love-fashion.cz · Publikováno: 3.3.2015 · Přečteno: 2065x

Doporučujeme

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.